Retourneren en terugbetalen

Bedankt voor het winkelen bij Ouboud.

Als je om wat voor reden dan ook niet helemaal tevreden bent met je aankoop, dan nodigen we je uit om ons restitutie- en retourbeleid hieronder te bekijken. De volgende voorwaarden zijn van toepassing op alle producten die u bij ons heeft gekocht.

Interpretatie en definities

Interpretatie

Woorden met een hoofdletter hebben een betekenis die onder de volgende voorwaarden is gedefinieerd. De volgende definities hebben dezelfde betekenis, of ze nu in het enkelvoud of in het meervoud voorkomen.

Definities

Voor de doeleinden van dit retour- en restitutiebeleid:

 • Het bedrijf (in deze overeenkomst "het bedrijf", "wij", "ons" of "onze" genoemd) betekent LLAO LLAO LTD, Tamarina 25, 90922 Tamarin - Mauritius.
 • Goederen verwijzen naar artikelen die op de Service te koop worden aangeboden.
 • Bestellingen betekenen een verzoek van uw kant om goederen bij ons te kopen.
 • De dienst verwijst naar de website.
 • De website verwijst naar Ouboud, toegankelijk via https://ouboud.fr
 • U betekent de persoon die toegang heeft tot of gebruik maakt van de Service, of het bedrijf, of enige andere juridische entiteit namens welke die persoon toegang heeft tot of gebruik maakt van de Service, indien van toepassing.

Uw annuleringsrechten voor bestellingen

U heeft het recht om uw bestelling binnen 30 dagen zonder opgave van reden te annuleren.

De termijn voor het annuleren van een bestelling is 30 dagen vanaf de datum waarop u de goederen heeft ontvangen of waarop een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het geleverde product in bezit neemt.

Om uw herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons op de hoogte stellen van uw beslissing door middel van een duidelijke verklaring. U kunt uw beslissing aan ons doorgeven door:

 • Per e-mail: contact@ouboud.fr
 • Op telefoonnummer: +33 (0) 9 77 19 52 20

Wij betalen u binnen 14 dagen na ontvangst van de geretourneerde goederen terug. We zullen dezelfde betaalmethoden gebruiken die u voor de bestelling hebt gebruikt, en u hoeft geen kosten te betalen voor deze terugbetaling.

Retourvoorwaarden

Om de goederen te retourneren, moet u ervoor zorgen dat:

 • De goederen zijn in de afgelopen 30 dagen gekocht
 • De goederen zitten in hun originele verpakking
 • De goederen vertonen geen bewijs van bewezen gebruik
 • Het product wordt in zijn geheel geretourneerd

We behouden ons het recht voor om naar eigen goeddunken de retourzending te weigeren van goederen die niet aan de bovenstaande retourvoorwaarden voldoen.

Alleen normaal geprijsde goederen kunnen worden terugbetaald. Helaas kunnen producten in de uitverkoop niet worden terugbetaald. Deze uitsluiting is mogelijk niet op u van toepassing als dit niet is toegestaan ​​door de toepasselijke wetgeving.

Teruggave van goederen

U bent verantwoordelijk voor de kosten en risico's die gepaard gaan met het retourneren van de goederen. Het adres kan veranderen afhankelijk van uw locatie. Het retouradres wordt u daarom na uw retouraanvraag per e-mail meegedeeld.

Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor goederen die tijdens de retourzending beschadigd of verloren zijn gegaan. Daarom raden we u aan een verzekerde en traceerbare koeriersdienst te gebruiken. We kunnen geen terugbetaling doen zonder effectieve ontvangst van de goederen of zonder bewijs van ontvangst van de retourlevering.

Geschenken

Als de koopwaar bij aankoop als cadeau is gemarkeerd en vervolgens rechtstreeks naar u is verzonden, ontvangt u een cadeaubon voor de waarde van uw retourzending. Zodra het geretourneerde product is ontvangen, ontvang je een cadeaubon.

Als het product bij aankoop niet als cadeau was gemarkeerd, of als de besteller de bestelling heeft laten verzenden om het later aan u te geven, zullen we de besteller terugbetalen.

Contact

Als je vragen hebt over ons retour- en restitutiebeleid, neem dan contact met ons op:

 • Per e-mail: contact@ouboud.fr
 • Per telefoon: +33 (0) 9 77 19 52 20

Tot slot, weet dat uw tevredenheid onze prioriteit is en dat we er alles aan zullen doen om ervoor te zorgen dat u een positieve winkelervaring op onze site behoudt.